Rowenta CF4132 kulmofén

Kulmofén ROWENTA CF4132 Multi Styler nabízí jednu teplotu. Pro lepší manipulaci a uskladnění je vybaven i závěsným okem. ROWENTA CF4132 Multi Styler je vybaven velkým tvarovacím kartáčem pomocí kterého si vytvoříte přesně takový účes jako požadujete. Povrch nástavců je keramický. Kulmofén nabízí příkon 55 W. Tento kulmofén je skvěle vybaven. Protože se dá použít i jako žehlička na vlasy. Kromě toho má ve výbavě až 8 nástavců pro různé funkce a úpravu vlasů. Takže s tímto kulmofénem si určitě upravíte vlasy do podoby, po jaké toužíte. Pokud vás tento kulmofén zaujal a zvažujete jeho koupi, informaci, kde jej zakoupíte nejlevněji, naleznete zde.

Fotogalerie produktu
 

Čtrnáctidílná sada pro skvělý vzhled vašeho účesu dovoluje vybrat si styl podle příležitosti nebo podle vaší nálady. Zvolíte raději romantické velké či jemné lokny, svěží zvlněné kadeře, ležérní krepování nebo bezchybně rovné vlasy? Všechny nástavce vaše vlasy chrání a dodávají jim okouzlující zářivý lesk. Výměna nástavců je naprosto jednoduchá, rychlá a hlavně bezpečná – pouhým stiskem tlačítka se nástavec uvolní a vy jej lehce zaměníte za jiný. Keramický povrch na všech nástavcích chrání vlasy před poškozením. Součástí balení je i praktické pouzdro, v němž můžete vaši kulmu pohodlně skladovat.

Specifikace a technické parametry :

nová výkonná High Heat technologie zajišťuje dlouhotrvající styl účesu
každý nástavec má zvláštní topný prvek pro snadný styling a dokonalý výsledek
čtrnáctidílná sada pro úpravu vlasů a různé styly:
pevné vlny: kulatá kulma – průměr 16 mm
větší volné vlny: velká kulma – průměr 32 mm
lokny: odnímatelný spirálovitý nástavec
zvlněné kadeře: plochá kulma
úprava účesu a jemné vlny: tvarovací kartáč
žehlení: 2 žehlicí desky
krepování: 2 krepovací desky
chytrý přepínač – bezpečná a snadná záměna krepovacích a žehlicích desek pouhým stiskem tlačítka
4 klipsy a 2 ozdobné sponky
keramický povrch na všech nástavcích pro ochranu vlasů a zářivý lesk
otočná šňůra
pouzdro na uložení
kontrolní světlo

Video recenze :

[note note_color="#e9f8e5"]Náš tip: přečtěte si uživatelské recenze na Rowenta CF4132 kulmofén, které najdete zde. Přejděte na stránky obchodů a čtěte názory jiných![/note]
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.