Bosch MUM 52131

Kuchyňský robot Bosch MUM 52131 je multifunkčním přístroj, který zvládá hnětení, šlehání, krájení, mixování, strouhání, krouhání i mletí masa.Vyberte si ze 4 stupňů rychlosti a připravte si díky multifunkčnímu rameni se 3 stupni pohonu skvělé pokrmy každý den.K dispozici je také momentový stupeň a automatická parkovací poloha, která po ukončení pracovního procesu přetočí pohon automaticky do parkovací polohy. Multifunkční rameno je tvořeno geniální konstrukcí, která spojuje praktický užitek, ergonomické ovládání a všestranné možností použití.Pokud vás tento robot zaujal a zvažujete jeho koupi, informaci, kde ji zakoupíte nejlevněji, naleznete zde.

Fotogalerie produktu
  Velký důraz je kladen také na bezpečnostní prvky, mezi které patří ochrana proti přetížení, pojistka opětovného zapnutí nebo elektronické řízení počtu otáček. Přísavné gumové nožičky velmi dobře fixují spotřebič na pracovní desce a pojistka opětovného zapnutí chrání před nepříjemnou nehodou.
Specifikace
Funkce a příslušenství robota: hnětení; krájení; krouhání; masomlýnek; mixér; strouhání; šlehání
Planetární systém míchání: ANO
Objem hlavní nádoby (l): 3.9
Ovládání: mechanické-knoflíkové
Počet rychlostí: 4
Pulzní spínač: ANO
Plynulá regulace rychlosti: NE
Příkon motoru (W): 700

Video recenze

[note note_color="#e9f8e5"]Náš tip: přečtěte si uživatelské recenze na Bosch MUM 52131, které najdete zde. Přejděte na stránky obchodů a čtěte názory jiných![/note]
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.