ETA 0028.90020

Robot ETA GRATUS je unikátní svojí vysokou pevností a životností.Objem nerezové mísy je 5.5 l, uděláte v ní těsto až z 1,5 kg mouky. Přístroj si hravě poradí např. se zpracováním dortových směsí, polev, kynutých těst, připravíte s ním výbornou bramborovou kaši, koktejl, krémovou polévku či nastrouháte sýr, oříšky, atd. Díky
celokovovému tělu je to přístroj na celý život.Pokud vás tento robot zaujal a zvažujete jeho koupi, informaci, kde ji zakoupíte nejlevněji, naleznete zde.

Fotogalerie produktu
  Má silný motor se stabilizátorem otáček, takže vydrží extrémní výkon i při velkém zatížení. Vždyť automaticky upravuje i rychlost motoru podle tuhosti těsta, takže jej vždycky správně uhněte a zároveň vám šetří energii.
Bezpečnostní tepelná pojistka zapůsobí při přetížení stroje a tak ochrání motor před zničením
Protiskluzové nožky zajišťující vyšší stabilitu.S robotem se velice dobře pracuje, výkyvné rameno nedovolí samovolné spuštění v odklopené poloze. Umožňuje jednoduchou výměnu příslušenství (nástavců). Pokud pracujete s menším množstvím surovin, nastavíte si výšku nástavců do nižší polohy.
Specifikace
Planetární systém míchání Ano
Objem hlavní nádoby 5.5 l
Ovládání mechanické-knoflíkové
Počet rychlostí 8
Pulzní spínač Ano
Plynulá regulace rychlosti Ano
Příkon motoru 1200 W
Hlučnost 82 dB
Rozměry
Šířka výrobku 38 cm
Výška výrobku 34 cm
Hloubka výrobku 28 cm
Hmotnost výrobku 11 kg

Video recenze

[note note_color="#e9f8e5"]Náš tip: přečtěte si uživatelské recenze na ETA 0028.90020, které najdete zde. Přejděte na stránky obchodů a čtěte názory jiných![/note]
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.