ETA Gratus 0028 90050

ETA GRATUS MAXIPASTA je jedním z kuchyňských robotů, který umí doslova zázraky. Vychází z oblíbeného modelu Gratus MAX, ale je navíc ještě rozšířen o příslušenství. Hnětací hlava má planetový systém otáčení, takže je zaručeno perfektní promíchání obsahu nádoby. Díky nastavení výšky háků a metel je možné míchání perfektně přizpůsobit potřebám úpravy potravin.
Hlavním benefitem tohoto pomocníka je ale pět nástavců na protlačování těstovin a také kráječ na trenette a nástavec na lasagne.Těstovinový fajnšmekři si pak mohou ještě navíc dokoupit nástavec na tagliatelle. Takže těstovinovým hodům již nestojí vůbec nic v cestě!Robot je vybaven silným motorem se stabilizátorem otáček, takže vydrží extrémní výkon i při velkém zatížení.Pokud vás tento robot  zaujal a zvažujete jeho koupi, informaci, kde ji zakoupíte nejlevněji, naleznete zde.

Fotogalerie produktu
  Automaticky upravuje i rychlost motoru podle tuhosti těsta, takže jej vždycky správně uhněte a zároveň vám ušetří energii.Další nedílnou součástí robota je hnětací hák, pevný a drátový šlehací nástavec, sada strouhacích nástavců a skleněný mixér 1,2 l.
Specifikace
Maximální hladina akustického hluku je 82 dB(A)
Délka napájecího kabelu 1,35 m
Prodlužka záruky 10 let na motor
V základní výbavě disponuje robot těmito funkcemi: šlehání mísení hnětení mixování strouhání mletí máku mletí masa plnění uzenin tvorba masových trubiček Kebbe protlačení strojového cukroví tvorba těstovin a nudlí (Rigatoni, Penne, Pappardelle, Stelline, Anellini)

Video recenze

[note note_color="#e9f8e5"]Náš tip: přečtěte si uživatelské recenze na ETA Gratus 0028 90050, které najdete zde. Přejděte na stránky obchodů a čtěte názory jiných![/note]
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.