ETA Gratus Max 0028 90040

Je ideální pro nejrůznější druhy dortových směsí, kynutých těst, ale také polevy, náplně nebo třeba bramborovou kaši.Připravíte v něm koktejl nebo krémovou polévku a díky nástavci na strouhání zase nastrouháte sýry, zeleninu nebo oříšky.S maso-řezkou zvládnete velmi chutnou boloňskou omáčku a s mlýnkem na mák připravíte hlavní pokrm nebo chutnou buchtu.Toto všechno příslušenství je součástí základní výbavy přístroje.Robot je vybaven silným motorem se stabilizátorem otáček, takže vydrží extrémní výkon i při velkém zatížení.Pokud vás tento robot zaujal a zvažujete jeho koupi, informaci, kde jej zakoupíte nejlevněji, naleznete zde.

Fotogalerie produktu
 

Automaticky upravuje i rychlost motoru podle tuhosti těsta, takže jej vždycky správně uhněte a zároveň vám ušetří energii.Další nedílnou součástí robota je hnětací hák, pevný a drátový šlehací nástavec, sada strouhacích nástavců a skleněný mixér 1,2 l.Jelikož výrobce svým produktům věří, nabízí zákazníkům speciální prodlouženou záruku nad zákonný rámec. Na místo standardních dvou let tak získáte hned 10 let, a to dokonce i na motor. Pro získání prodloužené záruky je třeba se registrovat na webu výrobce.

Specifikace
příkon: 1200 W
objem pracovní nádoby: 5,5 l
délka přívodního kabelu: 1,3 m
barva: bílá

Video recenze

[note note_color="#e9f8e5"]Náš tip: přečtěte si uživatelské recenze na ETA Gratus Max 0028 90040, které najdete zde. Přejděte na stránky obchodů a čtěte názory jiných![/note]
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.