ETA Gratus MAX NEW 0028 90060

Kuchyňský robot ETA Gratus MAX umí doslova zázraky. Výkonný motor 1200 W a bohaté příslušenství vč. mlýnku na maso, na mák, skleněného mixéru a struhadel.
Skleněný mixér o objemu 1,4 litru vám pomůže připravit koktejl nebo krémovou polévku. Díky novým diskovým struhadlům velmi rychle zpracujete zeleninu, oříšky nebo sýry. Ke struhadlům je možno dokoupit nástavec na krájení kostiček. S mlýnkem na maso připravíte maso na karbanátky, hamburgery či boloňskou omáčku. S pomocí dalších nástavců můžete vyrábět domácí uzeniny, Kebbe či vykouzlit vánoční domácí cukroví. Součástí základního vybavení je také mlýnek na mák. Funkce robotu můžete rozšířit dokoupitelným příslušenstvím na výrobu domácích těstovin, lisem na bobuloviny, ovoce a zeleninu či citrusovačem. Pro pohodlné a efektivnější zpracování surovin si můžete nastavit výšku šlehacích nástavců i háku přesně tak, jak to bude vyhovovat vašim potřebám. Robot disponuje planetárním systémem otáčení.Jednoduchou výměnu nástavců umožní bezpečnostní výkyvné rameno, kterému bezpečnostní pojistka nedovolí samovolné spuštění.Velmi výkonný 1 200W motor se stabilizátorem udržuje nastavené otáčky i při vysokém zatížení.Pokud vás tento robot zaujal a zvažujete jeho koupi, informaci, kde jej zakoupíte nejlevněji, naleznete zde.

Fotogalerie produktu
  Při práci si můžete vybrat z plynulé regulace otáček nebo funkci PULSE pro maximální otáčky. Pro pohodlné a efektivnější zpracování surovin si nastavte výšku šlehacích nástavců i háku přesně tak, jak to bude vyhovovat vašim potřebám. Robot disponuje planetárním systémem otáčení, které zaručuje efektivní zpracování surovin. Jednoduchou výměnu nástavců umožní bezpečnostní výkyvné rameno, kterému bezpečnostní pojistka nedovolí samovolné spuštění.Masivní celokovové provedení pro dlouhou životnost. Pro bezpečný provoz robot nabízí: bezpečnostní tepelnou pojistku, bezpečnostní systém výkyvného ramene. Nekovové části lze mýt v myčce nádobí. Otvor v krytu mísy pro snadné plnění surovin za chodu.

Specifikace
Planetární systém míchání: ano
Objem hlavní nádoby: 5.5 l
Ovládání: mechanické-knoflíkové
Počet rychlostí: 8
Pulzní spínač: ano
Plynulá regulace rychlosti: ano
Příkon robota: 1200 W

Video recenze

[note note_color="#e9f8e5"]Náš tip: přečtěte si uživatelské recenze na ETA Gratus MAX NEW 0028 90060, které najdete zde. Přejděte na stránky obchodů a čtěte názory jiných![/note]
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.