ETA Gratus Maxpiasta NEW 0028 90080

Nejprodávanější robot roku 2013, 2014 a 2015 v kategorii kuchyňských robotů a kategorii kuchyňských spotřebičů sloužící k přípravě jídla. ETA Gratus Maxipasta vychází z modelu ETA Gratus, je však rozšířen o příslušenství pro přípravu těstovin. Pomocí pěti nástavců na protlačování těstovin a kráječe na trenette vyrobíte velice snadno hned několik druhů těstovin. Fajnšmekři si mohou navíc dokoupit i nástavec na tagliatelle. Vedle těstovin zvládne robot samozřejmě mnoho dalších činností. Využijete jej při přípravě dortových směsí, kynutých těst, při přípravách polev, náplní, ale ušlehá i skvělou bramborovou kaši. Připravíte v něm i koktejl, polévku, nastrouháte sýry, zeleninu nebo oříšky. S mlýnkem na maso jednoduše umelete maso na přípravu nejrůznějších pokrmů, mlýnek na mák pak zjednoduší přípravu lahodných moučníků. Díky nástavci také zvládne ploché těstoviny a lisování ovoce. Pokud vás tento robot zaujal a zvažujete jeho koupi, informaci, kde jej zakoupíte nejlevněji, naleznete zde.

Fotogalerie produktu
 

Velmi výkonný 1 200 W motor se stabilizátorem udržuje nastavené otáčky i při vysokém zatížení. Při práci si můžete vybrat z plynulé regulace otáček nebo funkci PULSE pro maximální otáčky. Pro pohodlné a efektivnější zpracování surovin si nastavte výšku šlehacích nástavců i háku přesně tak, jak to bude vyhovovat vašim potřebám. Robot disponuje planetárním systémem otáčení, které zaručuje efektivní zpracování surovin. Jednoduchou výměnu nástavců umožní bezpečnostní výkyvné rameno, kterému bezpečnostní pojistka nedovolí samovolné spuštění. Kuchyňský robot je opatřen otvorem v krytu pro snadné plnění surovin během chodu přístroje. Práce s robotem je maximálně bezpečná, je vybaven tepelnou pojistkou, která sepne při přetížení stroje, čímž ochrání motor před zničením. Navzdory vysokému výkonu je robot při práci velmi tichý. Obsahuje také bezpečnostní pojistku proti samovolnému spuštění v odklopené poloze. V kvalitní nerezové míse o objemu 5,5 l připravíte pomocí hnětacího háku, mísící metly, šlehací metly či speciální flexi metly nejrůznější druhy dortových směsí, kynutých těst, ale také polevy, náplně, krémy nebo třeba bramborovou kaši.
Skleněný mixér o objemu 1,4 litru vám pomůže připravit koktejl nebo krémovou polévku. Díky diskovému struhadlu s 5 nástavci velmi rychle zpracujete zeleninu, oříšky, nebo sýry. S mlýnkem na maso připravíte maso na karbanátky, hamburgery či boloňskou omáčku. Pomocí dalších nástavců můžete vytvářet uzenářské produkty, Kebbe či kouzlit vánoční domácí cukroví.

Speciikace, technické parametry :

Šlehání
Mísení
Hnětení
Mixování
Strouhání
Mletí masa
Plnění uzenin
Tvorba dutých trubiček
Protláčení strojkového cukroví
Tvorba těstovin a nudlí (Rigatoni, Penne, Pappardelle, Stelline, Anellini)

Příslušenství

Velkokapacitní nerezová mísa o objemu 5,5 l vč. průhledného krytu
Skleněný mixér 1,2 l (nepohlcuje pachy a barvy mixovaných potravin)
Nástavec strouhací s 5 struhadly
Hnětací hák
Šlehací metla
Mísící metla
Mlýnek na maso o průměru 62 ,, (3 velikosti mlecích destiček, nástavec na plnění uzenin, nástavec na tvorbu trubiček, tvořítko na strojkové cukroví, pěchovadlo)
Nástavce na protlačování tvarovaných těstovin
Nástavec na ploché těstoviny a lis na ovoce
Kráječ na Trenette
Nástavec na lasagne
Další možnost dokoupení příslušenství Eta.

Video recenze :

[note note_color="#e9f8e5"]Náš tip: přečtěte si uživatelské recenze na ETA Gratus Maxpiasta NEW 0028 90080, které najdete zde. Přejděte na stránky obchodů a čtěte názory jiných![/note]

 

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.