PHILIPS AT 751/16

Suché a mokré oholení Aquatec. Těsnění Aquatec zaručuje holicímu strojku 100% voděodolnost. Můžete jej použít ve sprše s oblíbeným holicím gelem nebo pěnou a poskytnout pokožce lepší ochranu. Samozřejmě se můžete také pohodlně holit za sucha. Jakmile se oholíte, otevřete hlavy a jednoduše opláchněte holicí strojek pod tekoucí vodou. Trpíte-li po holení podrážděním pokožky, je mokré holení právě pro vás.Pokud vás tento holicí strojek zaujal a zvažujete jeho koupi, informaci, kde ji zakoupíte nejlevněji, naleznete zde.

Fotogalerie produktu
  Přizpůsobí se konturám obličeje.Strojek má systém plovoucích hlav Flex & Float, který automaticky přizpůsobuje konturám vašeho obličeje a krku pro hladší oholení.Více než 40 minut holení. Více než 40 minut holení bez kabelu pro 14 oholení. Plné nabití za 8 hodin, takže je vždy připraven, když jej potřebujete.
Snadná údržba. Strojek je plně vodotěsný. Stačí vysunout holicí hlavu a můžete ji důkladně opláchnout pod tekoucí vodou.
Specifikace
Doba holení: více než 40 minut, až 14 oholení
Doba nabíjení: 8 hodin
Provoz: použití bez kabelu, nabíjecí baterie
Typ baterie: Lithio-iontová
Automatická volba napětí: 100-240 V
Maximální spotřeba elektrické energie: 5,4 W
Pohotovostní napájení: < 0,5 W

Video recenze

[note note_color="#e9f8e5"]Náš tip: přečtěte si uživatelské recenze na PHILIPS AT 751/16, které najdete zde. Přejděte na stránky obchodů a čtěte názory jiných![/note]
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.