Whirlpool AWO C 63201

Zpředu plněná pračka vyniká na první pohled designem Domino Low Core, který se vyznačuje zaoblenými liniemi a jednoduchým ovládáním i díky velkému přehlednému displeji. Vkládání a vyndávání prádla je jednoduché díky dvířkám o průměru 39 cm. Pračka nabízí kapacitu bubnu 6 kg a objem bubnu 46 litrů.Pokud vás tato pračka zaujala a zvažujete její koupi, informaci, kde jej zakoupíte nejlevněji, naleznete zde.

Fotogalerie produktu
  Inteligentní technologie 6.smysl automaticky nastaví všechny parametry tak, aby byl zabezpečen ten nejlepší možný výsledek (čas, otáčky, teplotu vody). Pračka sama rozezná na základě zvoleného programu a úrovně savosti příslušné tkaniny množství vloženého prádla a podle toho nastaví optimální spotřebu vody, energie a času. Spotřeba energie a vody se může snížit až o 30 % a doba trvání programu až o 50 %.
Pračka má rychlost odstřeďování 1200 otáček za minutu a patří do energeticky úsporné třídy A+++.Samozřejmostí jsou programy jako jemné prádlo, ale také programy podle barvy prádla.Díky speciálnímu programu Colours 15 nemusíte mít strach o to, že by bylo s prádlem nešetrně zacházeno. V kombinaci s technologií 6. smyslu je zajištěna maximální možná péče o ochranu barev.

Video recenze

[note note_color="#e9f8e5"]Náš tip: přečtěte si uživatelské recenze na Whirlpool AWO C 63201, které najdete zde. Přejděte na stránky obchodů a čtěte názory jiných![/note]
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.