Zanussi ZWQ 61215WA – velikost

Zanussi ZWQ 61215WA-VELIKOST

Už první pohled na pračku Zanussi nás přesvědčí o tom, proč se pračkám plněným z vrchu říká studentské. Pračka zabírá prostor spíše do výšky než do šířky a velmi příjemných 40 cm na šířku se vejde i do té nejmenší koupelny nebo šatny. S umístěním této pračky si nemusíte lámat hlavu. Tedy alespoň za předpokladu, že najdete ideálně umístěný přívod vody.

Do pračky se pohodlně vejde 6 kg prádla. Právě tento parametr, tedy velikost bubnu pračky, poměrně zásadně určuje její využití. Máte-li rodinu s dvěma dětmi, nad pračkou Zanussi ZWQ 61215WA dlouho nepřemýšlejte a raději vyberte AEG Pro Steam pračku s větším bubnem. Pračku Zanussi oceníte v malé domácnosti ve dvou, kde spotřebič ukáže svoje hlavní přednosti.

1.Úvod
2.Velikost
3.Funkce a Ovládací prvky
4.Specifikace
5.Verdikt

Mezi přednosti pračky Zanussi bohužel nepatří její zpracování. Při praní o pračce téměř nevíte, stačí ale chvíli počkat a nechat pračku přepnout do režimu ždímání. Jestliže neuslyšíte naštvané bouchání sousedů na vaše dveře, je to jen proto, že máte otevřené dveře do koupelny. Nepříliš velká stabilita a zvukotěsnost o sobě dá vědět hned při prvních pracích cyklech.
[note note_color=“#00ccff“ text_color=“#000000″ radius=“6″]

Uživatelské recenze zde
[/note]
zanussi-zwq-61215wa-recenze

zanussi-zwq-61215wa-recenze

Další strana – 3.Funkce a Ovládací prvky

[note note_color=“#00ccff“ text_color=“#000000″ radius=“6″]
Srovnání cen – již od 6 000 Kč
[/note]
Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.